Juniorseng i træ

En juniorseng i træ til børneværelset kommer i forskellige designs og størrelser. En juniorseng i træ kan både være en højseng, det kan være en træ juniorseng, som har et sjovt motiv som for eksempel en racerbil. Det kan også bare være en helt traditionel seng.

En træ juniorseng kan være fremstillet af mange forskellige sorter af træ, men typisk er træ juniorsengen fremstillet af fyrretræ eller spåntræ som MDF. En seng af fyrretræ kan være lige så god som en juniorseng, som er fremstillet af spåntræ.

Banner reklame outline - Juniorseng i træ

En træ juniorseng kan være malet i mange forskellige farver. Hvis sengen har et særligt motiv eller et tema som et hus eller en brandbil, så vil sengens farve typisk matche det. Du kan således være sikker på, at brandbil juniorsengen til dit barn også er malet rød!

Den mest gængse farve farve på træ juniorsengen er dog hvid. Hvis du sammen med dit barn vælger en træ juniorseng i hvid, så kan du være sikker på, at det er en seng, der passer ind i børneværelset. At vælge en træ juniorseng i en kønsneutral farve som hvid er også en god ide, til når du en dag skal forære eller sælge sengen videre.

En juniorseng i træ kommer, ligesom juniorsenge i andre materialer, i forskellige længder. De mest gængse længder af juniorsenge er på 60 x 140, 70 x 160 og 70 x 200 cm. For mange forældre og børn så vil de ofte få mest glæde af en juniorseng med en længde på 160 eller 200 cm, da dit barn derved kan kan bruge sengen i længere tid.

Banner reklame outline - Juniorseng i træ

Grunde til og fordele ved at vælge den kortere træ juniorseng med en længde på 140 cm kan dog være, at de mindste børn ofte føler sig mere trygge i en lille seng. Hvis I venter jer endnu et barn snart, så kan det også være en god ide med en juniorseng med en længde på 140 cm, så sengen kan blive overtaget af jeres barns lillebror eller lillesøster : )