Juniorseng med opbevaring

En juniorseng med opbevaring er en juniorseng med plads til opbevaring nedenunder sengen. Da en seng optager et stort areal af børneværelset, er det en stor fordel at have noget ekstra opbevaringsplads under sengen. En juniorseng med opbevaring gør dette muligt.

Den ekstra opbevaringsplads under denne type juniorseng gør det nemlig meget nemmere at organisere og opbevare jeres ting end, hvis der ikke var opbevaringsplads under sengen.

Juniorseng med opbevaring

Banner reklame outline - Juniorseng med opbevaring 2

I en juniorseng med opbevaring kommer opbevaringspladsen typisk i form af nogle indbyggede skuffer, som kan trækkes ud fra under sengen. I juniorsengens opbevaringsrum er der plads til både sengetøj, tøjdyr og legetøj foruden forældrenes festtøj eller andet udstyr. Nu om stunder kommer mange skuffer med soft-close systemer, som kun har brug for et let skub for at lukke.

En juniorseng med opbevaring kan også være en seng, hvor der ikke er skuffer nedenunder, men bare tomt. Dette skaber også ekstra opbevaringsplads for udstyr, som ikke kan opbevares andre steder i hjemmet. Ligeledes er det muligt at bygge sine egne rulleskuffer på hjul, der kan trækkes ud fra under sengen. Disse løsning er dog sjældent ligeså optimale som juniorsenge med opbevaring i form af skuffer, da der hurtigt kan blive støvet under sengen. Dette undgås, hvis juniorsengen kommer med skuffer.

Derfor er en juniorseng med opbevaring en fordel

En juniorseng med opbevaringsplads er klart en fordel at have i de fleste hjem. Mange familier har nemlig pladsproblemer, især efterhånden som børnene vokser sig større og har brug for mere plads i hjemmet. Samtidig kender vi alle til, hvordan der kommer flere og flere ting til, der hober sig op med tiden, og som man ikke nænner at smide ud.

Opbevaringsplads og skabsplads kan derfor være en udfordring i mange børnefamilier. En juniorseng med opbevaringsskuffer vil dog kunne hjælpe dig med at udnytte pladsen derhjemme mere effektivt, så der er plads til en helt ny børneseng. Dette gælder også selvom juniorsengen uden tvivl er det møbel på børneværelset, som der optager mest plads.

Juniorseng med skuffer

Banner reklame outline - Juniorseng med opbevaring 2

Endnu en fordel ved at få en børneseng med opbevaringsskuffer er, at du kan minimere påvirkningen af støv på de ting, som de opbevarer. Området under sengene i hjemmet er typisk nogle af de områder, som mest sjældent bliver gjort rent. Dette skyldes, at sengene er store møbler, som er tunge og besværlige at flytte rundt på udover, at gulvet nemt kan blive ridset, når sengen flyttes.