Juniorseng udtræksseng

En juniorseng udtræksseng er et smart og funktionelt møbel til børneværelset, som gør det nemt, når dit barn har overnattende gæster. Har dit barn venner på besøg, som skal overnatte, så er en juniorseng udtræksseng ideel.

En junior udtræksseng giver nemlig væsentligt bedre muligheder for en god nats søvn for den overnattende gæst end en oppustelig madras. En ekstra madras kræver også opbevaringsplads, men dette problem undgår du, hvis du har en juniorseng med udtræksseng.

juniorseng udtræksseng

Der er således flere fordele ved at have en juniorseng med udtræksseng. For det første får du en ekstra seng, til når der er overnattende gæster på besøg. For det andet kan du udnytte pladsen under sengen optimalt. For det tredje sparer du plads, hvis du alligevel skulle have en ekstra madras liggende til overnattende gæster. For det fjerde sikres den overnattende person søvn i god kvalitet, fordi madrassen på udtrækssengen typisk er bedre end på en luftmadras.

Er en juniorseng udtræksseng pengene værd?

Hvis du investerer i en juniorseng med udtræksseng, sparer du så penge? For en juniorseng med udtræksseng er jo gerne lidt dyrere end en juniorseng uden en ekstra udtræksseng.

Vurderingen af om det er billigere for dig afhænger dybest set af, hvor gavnlig og brugbar, du vurderer den ekstra udtræksfunktion er. For mange forældre vil det klart være pengene værd, fordi en juniorseng udtræksseng gør det muligt for deres barn at have klassekammeraterne på besøg. Dette hjælper nemlig barnet til at bygge stærke venskaber med sine jævnaldrende.

juniorseng udtræksseng

Samtidig er en dyrere juniorseng udtræksseng i god kvalitet også fremtidssikret ved, at sengen kan gå i arv til barnets lillebror eller lillesøster eller fætter og kusine. En god juniorseng med udtræksseng kan endda også sælges videre meget nemmere i den Blaa Avis, når I skal af med jeres juniorseng igen engang. Så derfor er der mange gode grunde til, at det er en god ide at betale lidt ekstra for en juniorseng udtræksseng i god kvalitet.

Mange forskellige designs af juniorsenge med udtræksseng

En juniorseng med udtræksseng kommer i et hav af forskellige designs og farver. Samtidig er det muligt at få den i forskellige længder og bredder. De mest gængse længder på juniorsenge med udtræk er 160 cm, om end det bestemt også er muligt at finde senge med udtrækssenge, som er kortere eller længere.

juniorseng udtræksseng

Til de mindste børn er der juniorsenge med udtræk, som kommer formet som sjove racerbiler eller brandbiler. Det er også muligt at få juniorsenge, som er udformet som slotte eller huse, og som også kommer med ekstra udtræksseng. Mange af disse designs kommer også i farverne lyseblå eller lyserød, så der ikke er nogen tvivl om, at sengen er en drengeseng eller en pigeseng.

I den lidt mere traditionelle og kønsneutrale ende indenfor juniorsenge med udtrækssenge er der hvide og grå senge i traditionelt design. Det kan være en fordel at vælge netop en sådan udtræksseng, fordi den er mere stilren og kønsneutral. Hvis I en dag skal sælge sengen videre, eller hvis den skal gå i arv i familien, så kan det være en stor fordel, at sengen er kønsneutral. Derved undgår jeres lille dreng at skulle sove i en lyserød pigeseng!