Juniorseng med sengehest

At købe en juniorseng med sengehest er et must, når dit barn skal rykke fra tremmesengen til en lidt større seng til børn. Sengehesten er en barriere langs sengekanten, som beskytter barnet mod at rulle ud af sengen og ud over kanten. Hvis dit barn sover meget uroligt og bevæger sig meget i søvne, så kan en juniorseng med sengehest hjælpe med at sikre, at barnet ikke falder ud over sengekanten og ned på gulvet.

juniorseng med sengehestEn juniorseng med sengehest er derfor vigtigt for dit barns sikkerhed. Hvis ikke din juniorseng kommer med en sengehest, så kan du altid tilkøbe den separat. Det bedste er dog, hvis du investerer i en juniorseng med sengehest fra start af. Dette gælder især, hvis du køber en halvhøj juniorseng eller en egentlig junior højseng. Det ville være en katastrofe, hvis dit barn i søvne rullede ud over sengekanten! Dette modvirker en juniorseng med sengehest.

En juniorseng med sengehest bør også give mulighed for, at sengehesten kan tages af igen. Derved er du sikret, at sengehesten kan fjernes fra sengen, når du sammen med dit barn vurderer, at han eller hun ikke har brug for at sove med sengehest længere. På en halvhøj juniorseng kan det dog anbefales, at sengehesten altid bruges.

På en juniorseng med sengehest kommer hesten i mange farver og designs

På en juniorseng med sengehest er der typisk en del forskellige farver og forskellige designs at vælge imellem. Hvis du vælger at købe din sengehest til juniorsengen separat, så er de mest gængse farver at vælge imellem hvid og naturfarvet. Det er dog også muligt af få sengeheste i andre farver, som lyseblå, lyserød, hvis du shopper lidt rundt.

juniorseng med sengehestPå en juniorseng med sengehest er sengehesten typisk fremstillet af træ. Sengehesten kan bestå af en til flere plader af træ, der er sat sammen. Ideelt set så er den nederste træplade på sengehesten i kontakt med madrassen. Derved undgår I, at ting , som dit barn har med i sengen, falder ud over kanten. Dette kan nemlig larme og vække dit barn. Derudover er det ikke sjovt, hvis dit barns yndlingsbamse eller dukker falder af sengen!

Sengehesten kommer ideelt med en højde på mindst to træplader. Flere træbræt sat sammen, så sengehesten til juniorsengen bliver endnu højere, kan også være en fordel. Der bør altid være en afstand mellem træpladerne på et par centimeter, sådit barn også kan se ud gennem pladerne.

Endelig kan juniorsengens sengehest være fremstillet af metal. Metalsengeheste giver et mere luftigt design end sengeheste af træ, fordi der er mere luft mellem hver metalsvelle. Hvis sengen kommer med en metalsengehest, kan I altid overveje at sætte noget pap nederste mellem sengehesten og madrassen for at undgå, at ting falder ud fra sengen.